Alexander Lukkassen, eigenaar EMTP.nl sluit de minor "Scripting 4 designers" af.

 De minor "Scripting for Designers" zit erop! Afgelopen donderdag hebben wij Twan, Mark, Maarten, Jochem en Alexander het laatste project gepresenteerd waarmee we de minor S4D afsloten. Dit vond plaats tijdens "ICA Presents" op de HAN. Als eerste groep op een hogeschool presenteerde wij Media Molecules "Dreams", een nieuwe visuele programmeertaal exclusief voor Playstation.

De publieke belangstelling ging onze verwachtingen ver te boven. Gedurende de gehele dag bleven er mensen bij onze stand vragen stellen over de totstandkoming van het project. Bij deze wil ik mijn teamleden bedanken voor de strakke samenwerking.

Met Twan heb ik eerder in deze minor een project gedraaid. Dit was MIT App Inventor, ook een visuele programmeertaal.
Dus twee projecten is tweemaal credits voor Twan, die naast het MIT coderen ook grotendeels verantwoordelijk was voor de opmaak/content gedurende het project.

Robert mag in de lijst natuurlijk niet ontbreken als begeleidend docent gedurende beide visuele uitdagingen en de mensen van het ICA Medialab voor de support, de werkruimte, het vertrouwen en het lachen!

Naast de visuele projecten heb ik ook de basis van 2 bekendere programmeertalen onder de knie gekregen. Javascript en C++ (Arduino). Hierbij heb ik voor de eerste programmeertaal een spelletje zeeslag geprogrammeerd. Voor de tweede programmeertaal heb ik een inbraakalarm met magneetsensoren en cijfercode ontgrendeling geprogrammeerd. Al met al was het een bijzonder leerzame minor.

 

 

Thanks guys.           

 

 

 

" De HAN-minor Scripting for Designers zit erop voor Alexander Lukkassen. De 3e-jaars Communication & Multimedia Design (CMD) volgde het afgelopen half jaar deze minor. Zijn laatste project is in januari gepresenteerd op een live event voor studenten CMD en HBO-ICT aan de HAN in Arnhem. "

 

Bekijk hier de publicatie van de HAN over deze minor    27 april 2020 om 00:11 door Erik Rijpstra

Alexander Lukkassen, sluit online marketing stage bij "Lukkien" af.

 5 Maanden, vanaf februari 2019 t/m juni 2019  ben ik als stagiair werkzaam geweest bij Lukkien. Binnen de commerciële wereld van reclames, digital, fotografie en mediaproducties is dit een grote speler op de markt.

Tijdens mijn periode heb ik me gericht op het verbeteren van digitale infrastructuur, het opzetten van social media protocollen, een nieuwe MVP website, alle interne communicatievormen in kaart brengen en een stukje reorganisatie. Uiteindelijk was een compleet zelfstandige rol binnen de organisatie onvermijdelijk en wist ik mijn wegen binnen de organisatie te vinden.

Ik heb een mooie producties mogen meemaken, materialen opgeleverd waar het bedrijf voorlopig mee verder kan en een hoop nieuwe mensen leren kennen. Met een aantal van deze mensen ben ik de samenwerking aangegaan om te werken aan nieuwe uitdagende videoproducties.

 

Alexander Lukkassen, het creëren van een vitale mindset.

 Tijdens de coronatijd heb ik mezelf meer op school kunnen focussen. In deze tijd hebben 4 andere studenten en ik een transmediale campagne opgezet waarbij een gezonde, vitale mindset de hoofdlijn was.

Om deze mindset te promoten is er ingespeeld op verschillende online en offline media. Abri's, banners, flyers, applicaties, software ontwikkeling en een beursstand. Allemaal tot in detail uitgewerkt. Meer hierover binnenkort wanneer er vanuit de "door ons gekozen opdrachtgever" akkoord heeft gegeven op publicatie van de materialen.

 

EMTP


Bouwmeesterstraat 7-1
6821 GR Arnhem

info@emtp.nl
KvK: 59997575

Openingstijden ma/vr 09:00 - 18:00

Wij werken enkel op afspraak
Zowel bij een bezoek aan het postadres als aan het magazijn kunt u alleen op afspraak terecht.

 

EMTP en Alexander Lukkassen zijn te bezoeken op Linkedin  Instagram en YouTube
  • Instagram

EMTP Evenement Muziek & TheaterProducties  ©2014 - 2020