• ©EMTP

Industrial studios Het Broek, Arnhem

Snel ingespeeld op de vraag naar online colleges en het toespreken van werknemers.


Sinds de komst van het Coronavirus is er veel verandert. De evenementenbranche is weliswaar hard getroffen, toch zijn verschillende ondernemers met elkaar aan de slag gegaan om kennis over te dragen en mensen te verbinden. EMTP Was één van de eerste, zo niet de eerste in Arnhem die in maart direct bij de eerste signalen van het Coronavirus is begonnen aan de bouw van een studio binnen het eigen pand en op verschillende locaties door de stad. Hierbij hebben we geprobeerd aan de vraag te kunnen voldoen om colleges, cursussen en evenementen op een online manier alsnog door te laten gaan. Zowel vanuit de studio op het Arnhemse industrietrein Het Broek als op tal van locaties bieden wij de mogelijkheid om livestreams en webinars op een veilige manier op te nemen en uit te zenden.

Wij bieden ook tal van "pop-up" studio's. Deze studio bestaat uit een trussconstructie waarbij u vrij bent de afmetingen en apparatuur samen te stellen. Wij noemen het de "YouTube studio's" omdat we hebben gemerkt dat deze studio's het goed doen onder deze doelgroep. Gelukkig trekt alles weer een beetje aan en kunnen we hopelijk binnenkort weer genieten van een aantal mooie evenementen.

Met subsidiegeld van de gemeente Arnhem begonnen ook andere AV bedrijven omstreeks april studio's te bouwen. In tegenstelling tot deze bedrijven bekostigd EMTP alles zelf. Wij maken geen gebruik van de steunmaatregelen en doen geen beroep op subsidies. Wij laten zien dat wij er zijn voor de getroffen partijen zonder deze uiteindelijk op te zadelen met de rekening. Bij ons geen berichten als " kijk ons eens even veel klussen doen op de rekening van uw belastinggeld". Het gaat nu even niet om de winst maar om de verbinding tussen de mensen en het overbrengen van kennis en beleving. Samen staan we sterk tegen Corona en op deze manier proberen we alles zoveel mogelijk "normaal" door te laten gaan. nu en na deze crisis. Uiteraard hopen we u na deze crisis weer te mogen verwelkomen en samen mooie producties neer te zetten.


EMTP levert de zogenaamde YouTube pop-up studio. Op locatie kunnen verschillende afmetingen constructies worden geplaatst compleet met licht, geluid en video.

EMTP


Bouwmeesterstraat 7-1
6821 GR Arnhem

info@emtp.nl
KvK: 59997575

Openingstijden ma/vr 09:00 - 18:00

Wij werken op afspraak
Zowel bij een bezoek aan het postadres als aan het magazijn

 

  • Instagram
EMTP en Alexander Lukkassen zijn te bezoeken op Linkedin  Instagram en YouTube

Over

Nieuws

Portfolio

Referenties

Werken bij
Covid-19

EMTP Evenement Muziek & TheaterProducties  ©2014 - 2020