Licht geluid en video.
Het lijkt altijd zo vanzelfsprekend, "de techniek". De deuren gaan open en alles staat klaar voor de show. Een evenement kan niet zonder de juiste techniek. De geluidstechnicus zorgt dat de muziek en de presentator tot in detail hoorbaar zijn. De lichttechnicus programmeert lichtstanden die zorgen voor een unieke sfeer en beleving. De videotechnicus zorgt dat alles mooi op beeld staat en wordt gepresenteerd op grote schermen naast het podium en bij de borrel. Tot slot zijn er nog de vele vakkundige mensen rondom het podium die zorgen dat ook daar alles soepel verloopt. Vrachtwagenchauffeurs, roadies en de vele gewaardeerde vrijwilligers bijvoorbeeld. Zonder hen is er geen show.
Of het nu gaat op een congres, beurs, theatervoorstelling, livestream, muziekevenement of een compleet pretparkconcept.

Bij EMTP is het tot in de puntjes geregeld.

Licht

Licht is onmisbaar wanneer het aankomt op sfeer en beleving. De juiste kleuren en bewegingen op de juiste momenten. LED of toch halogeen. Intelligent of conventioneel. De juiste lampen en technici maken de productie.

Geluid

Veel mensen staan er niet bij stil hoeveel impact de juiste sound heeft bij een productie. Het valt en staat met de juiste mengtafel instellingen, de juiste luidsprekers voor de juiste locatie, microfoonkeuze, infrastructuur en een vlekkeloze communicatie tussen de techniek en de artiest.

Video

Video is zoveel meer dan alleen filmen. Het is presentaties instarten, video's klaarzetten, beelden schakelen, achtergrond filmpjes laten draaien, teksten in beeld zetten en op verschillende posities de juiste mensen hebben staan voor de juiste shots.

EMTP


Bouwmeesterstraat 7-1
6821 GR Arnhem

info@emtp.nl
KvK: 59997575

Openingstijden ma/vr 09:00 - 18:00

Wij werken op afspraak
Zowel bij een bezoek aan het postadres als aan het magazijn

 

  • Instagram
EMTP en Alexander Lukkassen zijn te bezoeken op Linkedin  Instagram en YouTube

Over

Nieuws

Portfolio

Referenties

Werken bij
Covid-19

EMTP Evenement Muziek & TheaterProducties  ©2014 - 2020